Neemt opvoeding of hoe vrouwen hun eigen zoekt

Vrouwen – Geweldige strategieën en commandant. Alleen een dwaas kan ze onderschatten en vergissen in het feit dat ze niets begrijpen.

In feite berekenen ze dagelijks, op het onderbewust niveau, berekent honderden van hun stappen die hen in staat zullen stellen om mannen te beheersen. Deze zijn zelfs niet manipulerend, wat altijd het slachtoffer en agressor suggereert. Deze «onschuldig» Onderwijstechnieken waarmee u de gewenste efficiëntie kunt bereiken.

Jongens kunnen uitademen – Oude managementmethoden werken niet langer. Al deze geschreeuw, schandalen, wieden van bed…

Eerder was het mogelijk om verhalen over hoe «Tupaya Baba maakt een ongelukkige hersenen». Internet shot memes op dit onderwerp en memes, zoals u weet, – Indicator van publiek gloros. Alles grapte over vrouwen die onmenselijke omstandigheden, zagen en zenuwen zagen en elk zelf respecterend meisje droomde om niet zo te zijn. «Je bent goed gedaan, je adequaat», – Mentaal slimme jonge dames geprezen zichzelf, vergelijken hun gedrag met het feit dat het belachelijk was.

Let nu op, er zijn geen dergelijke grappen meer. Het lijkt dat, «stomme babs» op vrede gegaan door weg te geven aan de nieuwe generatie vrouwen – Sterk, onafhankelijk, het lezen van slimme boeken over hoe te leven met mannen in harmonie. Maar in werkelijkheid vertrokken ze nergens – Ze hebben bijgewerkt. Naar meer verse firmware.

Ze beseften dat agressie weerstand veroorzaakt in reactie. Het verbod leidt tot de rebellie. Controle – nonsens. En vrouwen loslaten van de ingang: ze werden overal om hun mannen los te laten, maar ook jaloers en check de telefoon voor verdachte correspondentie. In plaats van dit alles kwamen ze op met iets ingenomen. Bomen van het onderwijs.

Noodzaak van schandaal op kleinigheden, stuur een man om op de bank te slapen en de seks tot een paar keer per maand te beperken. Het is niet nodig. Je kunt een lape zijn – En om de jouwe te bereiken. En heel gemakkelijk en eenvoudig.

Ontvangstnummer 1: Minder praten

Nee, nee, dit is geen stille boycot, die niet tot alles leidt en er niet uitvloeit. In dit geval zal de vrouw net in de positie van een zwakke speler zijn.

En om de gewenste te krijgen, zou het zich moeten gedragen zoals gewoonlijk: glimlach, films kijken, knuffel je geliefden… Maar om het met zo’n droevig en attent gezicht te doen, alsof ze iets had gebeurd.

In feite nemen de meisjes echt een toevlucht tot deze receptie wanneer ze zich voelen in relaties die depressief zijn en niet weten hoe ze het probleem zelf op te lossen.

Toen trekken ze intuïtief de aandacht van hun man om het te laten lenen en begonnen te denken hoe het een prachtig gezicht van onnodige rimpels kan redden.

Ontvangstnummer 2: verwijdering

Geen verbod op seks of «Ga slapen op de bank», Een lichte verwijdering. Disinteressing zijn daden, desinteressing zijn dag, de desinteresse van zijn fakaps, die hij regelmatig uitvoert.

Het is alleen het meisje waard om oprecht te stoppen met het letten van aandacht aan zijn man, omdat hij meteen begint te melden dat de CAP-pasta opnieuw niet gesloten is, de Krukchak is niet weggelaten, maar de afval wordt niet weergegeven.

Hij zal onmiddellijk alle dins en ontevredenheid onthouden, beginnend met vermoeding van zichzelf in nog grote misdrijven. Mannen zijn gewend aan vrouwen aan alle materie.

En wanneer een meisje stil is, snijdt het het oog veel sterker dan de slechte tegel in de badkamer.

Ontvangstnummer 3: «Zat in mijn huid»

Als een vrouw voor een lange tijd niet het gewenste krijgt, begrijpt hij dat Everest niet bang zal zijn. En in plaats van rollende schandalen en scènes, denkt ze hoe ze een man in dezelfde omstandigheden moeten plaatsen waarin het nu is.

Hij vergeet waar hij over wordt gevraagd? Het betekent dat ze intuïtief zijn hersenen uitschakelt en alle dingen belangrijk voor hem is vergeten. Hij betaalt niet de aandacht? Dus, een stel gevallen en plannen verschijnt in haar schema, die ze met al zijn vrije tijd zal omgaan. Vroeg of later zal een man ongelukkig worden en ervoor zorgen dat hij het uitdrukt aan zijn vriendin.

En dat verraste oprecht, til haar

wenkbrauwen op en ving toen plotseling in de gewenste gedachte: «Dus je bent net in mijn huid!» En na verloop van tijd zal deze maatregel van het onderwijs zijn gewenste vruchten brengen.

Natuurlijk doen vrouwen dit allemaal, maar niet met het kwaad. Dit is niet langer dezelfde sadyiest manipulators die een mannelijk lijden hebben gehad. Nu hebben meisjes veel boeken gelezen en begonnen zich te verdedigen in het voordeel van hun eigen geluk.

Het vrouwelijke brein begon anders te werken, niet levend, maar omzeilen. Voorzichtig, tactvol, consequent. En regelmatig – zodat de maatregelen van het onderwijs hun vruchten hebben gebracht.

Leave a Comment

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *