7 dingen die niet zullen bespreken met een vrouwelijke goede man

Deze man onderscheidt zich niet alleen door moed, adel, eerlijkheid en toewijding.

Echte man — Dit is degene die precies weet welke onderwerpen kunnen we praten met een vrouw, en wat beter is om met u te vertrekken, of voor andere gevallen.

een. Andere meisjes
Een goede man heeft zichzelf lang opgelopen op de neus die het onderwerp van andere meisjes — Zeer gevaarlijk en glad. Zelfs als de vrouw zelf vraagt ​​om over de ex-relatie te vertellen of de vreemdeling door te geven, moet de man niet splitsen en speling geven, omdat dit alles eindigt met jaloezie, wrok, verduidelijking van relaties en wereldwijd ruzie.

2. Verrader je vrienden
En soms ziet het er grappig en zelfs belachelijk uit, maar een man hoeft zijn vrouw niet te vertellen over de avonturen van zijn verkeerde vrienden. Allereerst, omdat zijn gekozen zich onmiddellijk het gedrag van een medemens op zichzelf verspreidt, en zal in een vaste overtuiging zijn dat hij binnenkort of later precies zal aankomen.

3. Alcohol prestaties
Misschien zal dit onderwerp alleen goed zijn in een echt mannelijk bedrijf, waar onder vriendelijk gelach en goedkeuring een man kan vertellen over hoeveel wonderen en verbazingwekkende acties die hij heeft gemaakt onder invloed van alcohol. Als hij in de ogen van de geliefde vrouw, wil hij er niet op een gewone dronken uitzien, dan is het beter om te zwijgen «Prestaties».

4. Nadelen van haar uiterlijk
Want elke vrouw zal een dodelijke overtreding zijn, als een man toegeeft dat er sprake is van gebreken, en dit onderwerp ook bespreken. Het gevoel van onzekerheid en ingetogen zelfrespect zal een honderd procent worden gegarandeerd en, niet het feit dat ze kunnen terugkeren naar het gebruikelijke niveau.

vijf. Voormalige meisjes
Sommige mannen bijna numerieke nauwkeurigheid vertelden hun nieuwe keuzes over hun Denuncian-exploits, het aantal meisjes dat hun bedden bezocht, en de relatie eindigde in tedere vriendschap. Natuurlijk wil een man een prijs vullen en zichzelf in de ogen van zijn passie verhogen. Maar in feite zal dergelijke informatie, elke vrouw onmiddellijk in de bajonetten waarnemen, die jaloers begint te beginnen, en een man inschrijven in gewone vrouwers die elke rok slepen.

6. Inkomen
Zelfs als je echt wilt apuderen en jezelf van de beste kant laten zien, zal de echte man nooit zijn financiële kansen met een vrouw bespreken. Waarom? Ja, omdat het zeer persoonlijke en vertrouwelijke informatie is. En bovendien beginnen veel vrouwen, die het niveau van de solvabiliteit van een man hebben geleerd, onmiddellijk het onmogelijk navragen en veranderen in mercantile takken.

7. Ziekten en zorg
Welnu, het is geen vrouw waard om te weten dat in zijn jeugd

https://steakhousebanditos.nl/afhalen/

, een man die in de lederen dispensary staat, een operatie op genitalias heeft gehad of zieke pneumonie was. Deze informatie moet in het verleden diep blijven. En, ook, een goede man zal geen zorgkaarten onthullen. Wat hij bijvoorbeeld koppelt met probleemhuid, snijdt haar haar in de neus of scheert de borst. In de ogen van een vrouw na dergelijke openbaringen zal hij duidelijk niet stijgen.

Leave a Comment

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *